attefallshus-på-25kvm

Attefallshus 25kvm

Vi på Mostugan kan erbjuda dig flera olika modeller av attefallshus på 25kvm. Stugorna finns både med och utan loft, samt som oisolerade och isolerade hus.

Våra hus håller för flera års användning oavsett väder och vind. Tack vare den rejäla isoleringen kan du också använda våra isolerade hus under vintern.

Leverans och montering av attefallshus

Alla våra attefallshus på 25kvm tillverkas i vår fabrik och levereras sedan hem till dig i delar. Du får alltid med ritningar, instruktioner, spik och skruv till monteringen.

attefallshus-i-trä

Det finns också möjlighet att få hjälp med montering i de allra flesta delar av Sverige tack vare våra återförsäljare. Kontakta oss så ordnar vi en lösning som passar dig. Du bör dock tänka på att lossning inte ingår i leveransens pris.

Attefallshus 25kvm med eller utan loft

Våra attefallshus på 25kvm är 25 kvm stora i golvnivå. Dessutom finns möjlighet till 10 kvm stort loft som nås via en stege.

Huset går att få som isolerat eller oisolerat. Husets entréplan är delat i två och det är över den bakre delen husets loft finns. Det här är till exempel ett bra alternativ för dig som har barn eller som behöver lite extra förvaring.

attefallshus-med-loft

Attefallshus på 25kvm utan loft kan levereras med ett stort rum, eller beställas med en vägg som delar stugan i två lika stora rum.

Kundanpassning av Attefallshus 25kvm

För att du ska kunna få ditt attefallshus på 25kvm precis så som du vill ha det erbjuder vi också flera möjligheter att kundanpassa våra hus. Du kan till exempel välja tjocklek på isoleringen, om du vill ha extra fönster, vitmålade lister samt laserade innerväggar, altaner i olika storlekar eller en målad utsida.

Du kan med andra ord få ett i stort sett nyckelfärdigt fritidshus. Genom att kontakta oss kan vi komma överens om andra anpassningar.

Vad kostar ett attefallshus på 25kvm?

För att få fram ditt exakta pris kan du kontakta oss för att få en offert. På offerten finns alla kostnader med, från material till leverans och montering.

Du behöver alltså inte fundera över vad det är som kostar ett visst belopp.  Den offert du får är giltig under en begränsad tid och giltighetstiden står alltid tydligt på offerten.

Kontakta oss när du vill bygga dina drömmars attefallshus. Våra hus är flexibla och vi har alltid kunden i fokus!